Surpriza pregătită în tăcere de PMP. Cine îi va lua locul Elenei Udrea

| 19 ian, 18:08

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, a anunțat deja că va avea loc un Congres al partidului pe data de 8 februarie și că nu are de gând să mai candideze pentru funcția de șef al PMP.

Însă, potrivit fostului consilier prezidențial Adrian Rădulescu, întrebat dacă președintele Băsescu încearcă să găsească o persoană care să o înlocuiască pe Elena Udrea din fruntea conducerii partidului, Rădulescu a transmis că nu, ba mai mult, că Elena Udrea va candida pentru un nou mandat de președinte PMP și va primi un vot de încredere, punctând că asta își doresc cei mai mulți dintre membrii PMP.

„Nu o va sacrifica pe Elena Udrea ( n.r.: Traian Băsescu). Nu încearcă sa gaseasca o persoana in locul Elenei Udrea. Cu siguranta va candida (n.r.: Elena Udrea) si va primi un nou vot de incredere. Asta ne dorim cei mai multi.”, a transmis Adrian Rădulescu într-o intervenție telefonică la românia tv.

Cristian Tudor Popescu DEZVĂLUIE culisele pactului cu Traian Băsescu

(…)„Dl Presedinte Băsescu doreste sa vada cata inteligenta are acest partid. Îl lasa sa ia deciziile singur. Tinand cont de ce se intampla pe scena politica, ramanerea Elenei Udrea în fruntea PMP e o decizie inteligenta”, a punctat Adrian Rădulescu.

Ce se întâmplă cu duetul politic Băsescu-Udrea. Cristoiu deţine ADEVĂRUL!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 ian, 20:13
florin
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc pyramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 de dolari, lunar lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul “ Info” la adresa de email: [email protected]
19 ian, 18:57
tyrex
Daca vreti sa va duceti drakului de tot si voi ,alegeti-o din nou pe kurva asta aroganta si impertinenta.O sa aveti numai succesuri. Poate o alege si pe EBA vicepresedinte si o pune responsbila la cultura si stiinta. Ar fii un duet perfect pentru incoronarea prostiei si batjocorii.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ