Elena Udrea: Traian Băsescu NU se va înscrie în PMP

| 19 ian, 14:32

Elena Udrea a declarat că Traian Băsescu nu se va înscrie în PMP, însă va rămâne alături de partid. Totodată, preşedinta PMP a mărturisit că ţine legătura cu fostul preşedinte şi că ultima oară când a vorbit cu acesta a fost sâmbătă.

„Nu cred că pot răspunde eu mai bine decât el. Nu se va înscrie. Cât timp PMP va milita pentru proiectele iniţiate de preşedinte, pentru reformele de finalizat, preşedintele va rămâne alături de partid”, a declarat Elena Udrea, când a fost întrebată despre înscrierea fostului preşedinte în partidul pe care în prezent aceasta îl conduce.

„Eu am o părere clară despre rolul pe care Traian Băsescu în poate avea în societate. Nu cred că încape Traian Băsescu într-un partid politic. Cred că de experiența dânsului trebuie să profite întreaga societate”, a mai afirmat Udrea.

Elena Udrea contrazice astfel ipoteza lansată de Ion Cristoiu, potrivit căruia Traian Băsescu va reintra în politică și va prelua PMP.

Citeşte şi: Elena Udrea are o soluție pentru românii cu credite în franci elvețieni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ