Anunțul lui Trump ia lumea prin surprindere. Armata SUA începe retragerea

| 30 mar, 18:56

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, joi, că operaţiunea militară americană din Siria s-ar putea încheia foarte curând, adăugând că Washingtonul a cheltuit miliarde de dolari pe operaţiunile din Orientul Mijlociu şi nu a primit nimic în schimb, relatează Politico.com, citat de Mediafax.

În cadrul unui discurs susţinut în statul american Ohio, Trump a afirmat că reţeaua teroristă Stat Islamică va fi complet învinsă.

”Vom pleca din Siria foarte curând. Îi vom lăsa pe alţii să se ocupe de ei (n.red.: de membrii Stat Islamic). Vom avea 100% din aşa-numitul califat. Trebuie să ne întoarcem în ţara noastră, acolo unde vrem să fim”, a declarat preşedintele SUA.

De asemenea, Trump s-a declarat nemulţumit de faptul că Washingtonul a cheltuit miliarde de dolari pe operaţiunile din Orientul Mijlociu şi nu a primit nimic în schimb.

”Am cheltuit miliarde de dolari în Orientul Mijlociu şi ce am primit în schimb? Nimic”, a adăugat Trump.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ