Anunțul oficial al UNPR pentru PNL: Negocierile se fac doar cu Gabriel Oprea

| 19 mar, 09:08

PNL vrea să aplice tactica 'divide et impera': negocieri la bucată cu UNPR-iștii, fara un acord cu generalul Gabriel Oprea. In fata acestei situații, UNPR transmite că parlamentarii interesului national sunt un bloc unit cu care nu se poate negocia individual, ci doar prin Gabriel Oprea si ca o schimbare de arme nu se face izolat, ci in formatie: toti sau niciunul, scrie ştiripesurse.ro.

Dupa ce senatorii UNPR au declarat pentru stiripesurse.ro ca nu vor sa fie ospatari la PNL', mai multi deputati ai partidului ne-au comunicat ca nu i-a abordat nimeni pentru racolare, ca atmosfera in cadrul grupului parlamentar e 'optimista' iar increderea in lider e 'deplina' si ca, daca PNL doreste sa negocieze o eventuala noua majoritate parlamentare, o poate face exclusiv cu Gabriel Oprea.

Liberalii au comunicat, prin vocea lui Ludovic Orban dar si a Alinei Gorghiu, ca UNPR e cheia spre Guvern dar ca negocierile se vor purta cu parlamentarii partidului si sub nicio forma cu Gabriel Oprea.

Ce spun deputatii UNPR:

“În primul rând, nu am fost contactat de niciun membru al PNL pentru o eventuala motiune, si nici nu ma intereseaza un astfel de demers. In al doilea rand, daca PNL doreste sa negocieze o eventuala noua majoritate parlamentara, o poate face cu presedintele UNPR, Gabriel Oprea” (Florin Gheorghe)

“UNPR este o echipa unita. Sustinerea noastra este pentru Guvernul Victor Ponta. Nu m-a contactat nimeni pentru asa-zisele transferuri si nici n-ar indrazni. Avem Presedinte al echipei un om puternic si de cuvant si mai avem multe de facut pentru romani” (Gheorghe Emacu).

“Nici pe mine nu m-a contactat nimeni din PNL sau alte entitati ale opozitiei pentru vreo discutie legata de vot. Nici nu astept. Realitatea e alta, suntem chiar foarte uniti in grupul nostru. Am discutat intre noi aspectul acesta si probabil ca si ceilalti colegi deputati UNPR vor repeta acest lucru” (Valeriu Steriu).

"Pe mine personal nu m-a contactat nimeni pentru astfel de negocieri si nici n-am auzit sa fi fost contactati alti colegi deputati. De asemenea nu au existat discutii pentru parasirea coalitiei de guvernare. Dorim sa fim parteneri seriosi, pe care sa se poata conta. Liderul partidului nostru este domnul viceprimministru Gabriel Oprea. Dansul este singurul in masura sa poarte negocieri in numele tuturor parlamentarilor UNPR" (Luminita Adam)

"Am observat din partea unor lideri ai Opozitiei intentia de a aplica principiul tactic stravechi ‘divide et impera’, lasand sa se inteleaga faptul ca ar exista deputati UNPR care sa sustina o ipotetica motiune de cenzura impotriva Guvernului. Nu m-a contactat nimeni in acest scop, atmosfera in cadrul grupului parlamentar e optimista iar increderea in lider e deplina, de altfel acesta fiind si singurul abilitat sa poarte astfel de negocieri" (Adrian Diaconu).

"Nu am fost contactat de niciun reprezentant al opozitiei, pentru a vota o viitoare motiune de cenzura impotriva actualului Guvern. Precizez faptul ca orice negociere pentru UNPR o va purta presedintele partidului, dl Gabriel Oprea" (Sergiu Vizitiu).

"In Camera nu au existat astfel de discutii. UNPR are un lider in persoana dlui Gabriel Oprea. Dansul este singurul in masura sa reprezinte interesele de grup cat si linia de partid, partid care sustine Guvernul din care face parte! Daca exista necesitatea unui dialog de orice fel, unitatea de grup demonstreaza ca vocea noastra este ministrul Gabriel Oprea" (Mario Caloianu).

"Nici eu nici ceilalti colegi ai mei nu au fost contactati de nimeni de la PNL pentru a purta negocieri pe tema unei motiuni de cenzura. Noi, parlamentarii UNPR, nu am contribuit la caderea unui Guvern din care am facut parte. Toate negocierile cu UNPR pot fi facute doar de domnul Presedinte Gabriel Oprea" (Marioara Nistor).

"Nu am fost contactat de nimeni pentru a ma transfera la o alta formatiune politica. Nu ma intereseaza un astfel de subiect. Avem o echipa unita si frumoasa. Avem o raspundere pentru cetatenii care ne-au ales, sustinem Guvernul Ponta si suntem oameni de cuvant" (Iulian Popescu).

"Disperarea liderilor PNL de a prelua guvernarea conduce la manipulari penibile. Demagogia liderilor liberali are la baza principiul lui Machiavelli: scopul scuza mijloacele. UNPR-ul este unit in jurul liderului sau si considera ca lideri precum Gorghiu, Orban sau Blaga nu reprezinta alternative la conducerea Romaniei" (Ion Raducanu).

Tag-uri: Gabriel Oprea, PNL, UNPR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ