Anunţ de ultimă oră al PNL: BOLOJAN - secretar general, PREDOIU - președinte interimar la PNL București

| 11 dec, 15:02

Consiliul Național al PNL a decis vineri unificarea funcțiilor de secretari generali ai liberalilor sub conducerea lui Ilie Bolojan.

 

Funcțiile de secretari generali ai PNL erau deținute de Marian Petrache și Gheorghe Flutur.

De asemenea, Consiliul Național a decis unificarea conducerii PNL București. Prim-vicepreședintele Cătălin Predoiu va conduce această filială cu mandatul de a prezenta un plan de reforme și de a accelera fuziunea partidului în Capitală.

Consiliul Național al PNL a validat și decizia ca toți candidații PNL la alegerile locale să preia conducerea interimară unică în organizația în care candidează, mai puțin la organizațiile județene.

În cadrul reuniunii, europarlamentarul Cristian Bușoi a fost prezentat candidatul PNL la Primăria Capitalei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 dec, 18:53
Dan Daniel
Veşnicul candidat la orice...
Pariu că la alegerile de la anul, PNL-ul vine-n bot ! Deja lumea îl regretă pe Ponta şi PSD-ul este în topul opţiunilor electoratului... Iar creatura asta pe nume Prădoiu, va avea acelaşi statut de veşnic candidat la vroe funcţie în stat... Este un tip penibil, slugarnic şi oportunist, nu se ridică la valoarea lui Victor Ponta , oricât l-ar "ajuta" preşedintele Iohannis.
11 dec, 18:47
MARIA
Furtuna gandirii pozitive
CAUTAM URGENT COLABORATORI PART TIM E CARE VOR SA CASTIGE BANI IN TIMPUL LIBER INTR-UN PROIECT UNIC LA NIVEL MONDIAL CE VIZEAZA INTRAREA PE PIATA AMERICANA A CARTILOR ELECTRONICE. nU ESTE NECESARA EXPERIENTA. ASIGURAM, INSTRUIRE PRIN EMAIL. iNCHEIEM CONTRACT DE COMISION. PENTRU DETALII, TRIMITETI MESAJUL PROIECT LA ADRESA [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ