Blaga: Predoiu rămâne nominalizarea noastră pentru funcţia de premier chiar dacă a fost propus preşedinte al PNL Bucureşti

| 07 dec, 15:13

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a anunţat luni că prim-vicepreşedintele liberalilor Cătălin Predoiu este propus preşedinte interimar al organizaţiei de Bucureşti, arătând că acesta rămâne şi propunerea pentru funcţia de prim-ministru, potrivit Agerpres.

"Am decis ca Bucureştiul să aibă un singur preşedinte. (...) Dl Cătălin Predoiu este propus şi sunt convins că va fi votat ca preşedinte interimar al organizaţiei de Bucureşti", a spus Blaga, după Comisia de unificare a PNL, arătând că această propunere a fost votată în unanimitate în această şedinţă. 

Blaga a subliniat că Predoiu rămâne propunerea liberalilor pentru funcţia de premier. 

"Dl Cătălin Predoiu rămâne propunerea PNL pentru funcţia de prim-ministru şi cu el vom defila în campania electorală de anul viitor pentru alegerile generale. (...) În acelaşi timp, domnia sa a propus - şi noi am fost de acord - trei piloni de la care porneşte reorganizarea Bucureştiului, în sensul în care într-o anumită perioadă de timp să avem conduceri unice şi în sectoare, să avem cei mai buni candidaţi pentru fiecare sector în parte, cu criteriile de integritate de desemnare a candidaţilor în faţă şi să facem în continuare cercetări şi în primăvara anului viitor pentru a ajunge la cele mai bune soluţii pentru a câştiga Bucureştiul şi cât mai multe sectoare din Bucureşti", a arătat Blaga. 

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a precizat că va propune un plan de reformă şi de accelerare a fuziunii care se sprijină pe trei piloni, unul vizând aplicarea "la sânge" a criteriilor de integritate şi profesionalism pentru candidaţii la alegeri. 

"Am primit astăzi un mandat din partea Comisiei de unificare de a prezenta Consiliului un plan de reformă şi de accelerare a fuziunii în cadrul organizaţiilor din Bucureşti. (...) Acest plan pe care îl vom prezenta după ce vom discuta în organizaţii (...) trebuie să se sprijine pe trei piloni: unu este principiul celei mai bune candidaturi (...), al doilea principiu este unificarea organizaţiilor, împlinirea fuziunii până la nivelul şefului de organizaţii. Acest lucru trebuie făcut cu echilibru, cu tact, dar cât mai repede cu putinţă începând cu anul viitor. Al treilea principiu pe care îl am în vedere este aplicarea criteriilor de integritate şi profesionalism la sânge în toate organizaţiile pentru toate funcţiile, inclusiv pentru candidaturi", a spus Predoiu. 

El a exclus o posibilă candidatură la Primăria Capitalei. 

"Nu este aici de a trece de la un proiect la altul, nu este vorba de a cumula o funcţie în plus, este vorba de a-mi aduce contribuţia şi eu alături de colegi la efortul pentru alegerile locale", a susţinut prim-vicepreşedintele PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ