Vasile Blaga: Dacă nu vom câştiga cu un parlamentar în plus, nu vom guverna după 2016

| 04 dec, 20:05

Copreședintele PNL Vasile Blaga a afirmat, vineri, la Craiova, că dacă liberalii nu vor câștiga la alegerile generale de anul viitor "cu un parlamentar în plus", nu vor guverna după 2016.

Vasile Blaga a avut o întâlnire cu 1500 de membri PNL din Dolj şi le-a transmis acestora că este nevoie de mobilizare pentru câştigarea alegerilor locale şi a celor parlamentare din 2016. "De câștigarea alegerilor locale vor depinde alegerile generale. Și vreau să vă spun un lucru: dacă nu vom câștiga cu un parlamentar în plus, nu vom guverna după 2016. Îl cunosc bine pe președintele României: se ține de cuvânt, respectă Constituția. Deci dacă vrem să guvernăm și să ne punem în practică valorile noastre liberale, hai să câștigăm alegerile locale, hai să câștigăm alegerile generale. Așa vom ajunge la putere. Așa este cinstit să ajungem la putere. Și am convingerea că așa va fi", a spus Blaga.

Co-președintele PNL a menţionat că unii membri de partid "au plâns" că nu au ajuns miniștri în noul cabinet. "Acum unii au plâns că nu au ajuns miniștri. (...) Îmi pare rău de ce s-a întâmplat, acesta este un semnal foarte clar că trebuie schimbare foarte multe lucruri și acestea trebuie făcute cu măsură: nici să nu cădem în extreme, dar nici să declarăm că facem și să nu facem, că asta ar fi dezastru pentru partidul nostru", a afirmat Blaga, care a participat la lansarea candidaților partidului pentru primăriile din județul Dolj.

 

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 dec, 17:44
Horatiu B.
Blaga
Imi este absolut imposibil sa inteleg cum un personaj (alintat in popor : cap de porc),aflat de atat timp in politica ,nu pricepe ca trebuie sa faca un pas inapoi. Doamna Boagiu ar fi solutia cea mai buna pt. viitor. Nu au inteles ca lumea s-a saturat de lentoarea, ineficienta si compromisurile trecutului acestui domn.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ