Anunţ de ultimă oră de la meteo: Codul portocaliu şi galben, restrâns. Când se opreşte ninsoarea?

| 23 mar, 11:08

Administraţia Naţională de Meteorologie a decis vineri dimineaţă să actualizeze codul portocaliu şi galben de ninsori şi viscol. Astfel, numărul judeţelor afectate de codul portacaliu s-a redus la 11, în timp ce codul galben este valabil până la ora 15:00, nu ora 20:00 aşa cum se prevedea în atenţionarea meteo precedentă.

COD GALBEN 23 martie, orele 09:30 - 15:00

Fenomene vizate: ninsori însemnate cantitativ, intensificări ale vântului, vreme deosebit de rece;

În cea mai mare parte a Moldovei, în estul Olteniei și local în nordul Munteniei, precum și în zona Munților Banatului, a Carpaților Meridionali și de Curbură va continua să ningă și să se depună strat nou de zăpadă. Vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 45…55 km/h, temporar viscolind și spulberând zăpada. În sudul și în estul Dobrogei precipitațiile vor fi mixte, iar vântul va depăși 60…65 km/h, în special pe litoral.

Vremea se va menține deosebit de rece, iar intensificările vântului vor accentua senzația de frig.

COD PORTOCALIU 23 martie, orele 09:30 - 15:00

Fenomene vizate: viscol, ninsori abundente, vizibilitate scăzută;

În cea mai mare parte a Munteniei și a Dobrogei și în sudul Moldovei va continua să ningă abundent, iar vântul va avea intensificări cu rafale de 50...60 km/h și temporar 65...70 km/h, viscolind și local troienind zăpada și diminuând vizibilitatea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ