ANUNŢ de ultima ora de la Wizz Air

| 22 mai, 2014

Operatorul aerian low-cost Wizz Air, cu prezenta semnificativa si in Romania, se va lista la bursa de la Londra, unde intentioneaza sa vanda actiuni noi in valoare de 200 de milioane de euro pentru a-si consolida situatia financiara.

Compania din Ungaria intentioneaza sa foloseasca fondurile pentru imbunatatirea situatiei financiare, inclusiv pentru a dispune de o flexibilitate mai ridicata la finantarea planurile de dezvoltare a afacerilor, potrivit unui anunt al Wizz Air.

Listarea companiei la Londra este intermediata de Barclays BankCitigroup Global Markets si J.P. Morgan Securities, in timp ce Nomura este aranjor principal.

Wizz Air, cu o flota de 46 de avioane Airbus, a inregistrat venituri in crestere cu 19% in anul fiscal incheiat in martie, la 1 miliard de euro, si o dublare a profitului net, la 89 de milioane de euro.

Operatorul aerian este activ in 35 de tari si detine 17 baze in noua tari din Europa Centrala si de Est. Compania asigura zboruri catre 96 de destinatii.

In anul fiscal 2014, incheiat in martie, Wizz Air a transportat 13,9 milioane de pasageri.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ