Wizz Air se extinde în România. Compania aeriană a deschis o bază operaţională pe aeroportul din Craiova

| 23 iul, 2014

Compania aeriană Wizz Air a deschis, marţi seara, pe Aeroportul din Craiova, cea de-a cincea bază operaţională din România, prilej cu care a adus o aeronavă Airbus A320 ce va efectua zboruri directe către Dortmund, Barcelona, Bologna şi Roma, începând de miercuri.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a afirmat că în perioada următoare instituţia pe care o conduce va implementa un proiect cu finanţare europeană de 25 de milioane euro pentru reabilitarea infrastructurii de mişcare a aeroportului. 

'Inaugurarea bazei operaţionale reprezintă un moment foarte important pentru Aeroportul Craiova, pentru Consiliul Judeţean Dolj şi pentru toţi cei care trăiesc în zona de sud a României. Pentru aeroport deschiderea acestui punct se traduce în locuri de muncă nou create, în multiplicarea serviciilor oferite pasagerilor, dar şi într-o recunoaştere a statutului său european', a spus Prioteasa cu prilejul inaugurării bazei operaţionale.

Wizz Air este o companie aeriană low-fare, low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 52 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 300 de rute care asigură legătura între 96 de destinaţii din 35 de ţări.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ