Wizz Air va introduce din octombrie o NOUĂ RUTĂ

| 07 iul, 2014

Compania Wizz Air va introduce din 26 octombrie o nouă rută, respectiv Sibiu - Dortmund, noul serviciu urmând să fie operat iniţial de două ori pe săptămână, se arată într-un comunicat al companiei aeriene low-cost.

Dortmund (Germania )este a doua destinaţie disponibilă din Sibiu, după ce ruta Londra Luton a devenit operaţională pe 14 iunie. Prin adăugarea acestui nou serviciu, reţeaua Wizz Air din România creşte la 88 de rute în total, spre 15 de ţări diferite. 

Biletele pentru zborurile Sibiu-Dortmund pot fi deja achiziţionate şi rezervate pe site-ul companiei cu tarife pornind de la 109 lei.

'Vedem acest nou progres în cooperarea noastră cu Wizz Air ca o reasigurare a perspectivelor preconizate pentru creşterea volumului de pasageri şi extinderea rutelor de la Aeroportul Internaţional Sibiu în viitorul apropiat. Mai mult decât atât, adăugarea acestei noi destinaţii europene vine să răspundă atât aşteptărilor şi necesităţilor exprimate de comunitatea pe care o deservim, cât şi eforturilor conjugate ale Consiliului Judeţean Sibiu şi echipei de conducere a aeroportului în direcţia dezvoltării paletei de conexiuni pe care pasagerii noştrii le pot accesa', a declarat Marius Ioan Gîrdea, directorul general al Aeroportului Internaţional Sibiu. 

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-fare, low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 52 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 300 de rute care asigură legătura între 96 de destinaţii din 35 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 2000 de profesionişti în aviaţie livrează servicii la tarife scăzute făcând din Wizz Air alegerea preferată a 13,9 milioane de pasageri în anul încheiat în martie 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ