Wizz Air nu va mai opera zboruri de pe Aeroportul Internaţional Arad

| 08 apr, 16:15

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost de pe plan local, nu va mai opera zboruri de pe Aeroportul Internaţional Arad de la finalul acestei luni, potrivit conducerii aeroportului.

Singura companie aeriană care a efectuat transport de pasageri de pe Aeroportul Arad a decis să încheie colaborarea. Potrivit conducerii aeroportului activitatea Wizz Air se va încheia în 20 aprilie.

Compania Wizz Air opera zboruri spre Milano – Bergamo (Italia) de pe aeroportul din Arad. Conducerea aeroportului a confirmat informația și spune că vina le aparține celor de la București.

„Noi nu facem parte din masterplanul de transporturi întocmit de Ministerul Transporturilor şi prezentat Uniunii Europene”, a spus Dan Bălăcel, directorul Aeroportului Arad.

„Cei care au întocmit masterplanul au susţinut că aeroportul nostru a avut zero pasageri în anii trecuţi. În condiţiile în care noi am avut mii de pasageri. Au întocmit documentul din birou”, spune directorul aeroportului. „S-a decis că nu ne aflăm pe coridoarele europene, că nu prezentăm niciun interes”, a spus Dan Bălăcel.

Citeşte şi:  DECIZIE importantă luată de companiile AERIENE care operează în România, după tragedia din FRANŢA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ