ANUNŢ NEAŞTEPTAT al Elenei Gheorghe după 11 ani de relaţie

| 30 iul, 17:11

Sunt împreună de 11 ani, iar Elena Gheorghe a ținut să-i spună în mod public soțului ei, Cornel Ene, ce înseamnă pentru ea.

Elena Gheorghe și Cornel Ene s-au cuplat în urmă cu 11 ani, chiar de ziua cântăreței. Aceasta împlinea atunci 19 de ani, iar soțul ei a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit de la viață, după cum spunea chiar ea. Astăzi, după 11 ani, Elena este de aceeași părere și este convinsă că soțul ei este bărbatul perfect.

”Acum 11 ani, pe 30 iulie, exact de ziua mea, primeam cel mai frumos cadou al vieții mele... Cuvintele sunt mici și nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Ești perfect pentru mine! You're my perfect love", i-a transmis Elena soțului ei de ziua lor.

Elena și Cornel au împreună un băiețel de trei ani și jumătate. Cântăreața împlinește astăzi 30 de ani și are o carieră artistică în ascensiune.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ