Anunţul făcut de Casa Regală. Principesa Maria, alături de Regele Mihai

| 08 mar, 18:08

Principesa Maria, cea mai tânără dintre fiicele Regelui Mihai și Reginei Ana, se află în Elveția pentru a fi alături de părinții săi, a anunțat Casa Regală.

Totodată, sursa citată precizează că Principesa Margareta, Custodele Coroanei, și Principele Radu se întorc astăzi în țară.

Vinerea trecută, Casa Regală a anunțat într-un comunicat că Regele Mihai este internat de cinci zile într-o clinică medicală din Lausanne, precizând că Majestatea Sa se află "într-o stare de accentuată slăbiciune fizică și primește tratament permanent".

Regele Mihai a fost diagnosticat cu leucemie cronică şi carcinom-epidermoid metastazant.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 mar, 07:24
NICU
oferta
Oferta nou-nouta! In premiera absoluta: cel mai nou program super-eficient prin care va puteti rotunji rapid veniturile lunare! Nu trebuie sa aveti niciun fel de experienta, veti invata totul cu noi, pas cu pas si metodic! Trebuie doar sa va hotarati acum! Cereti urgent mai multe detalii la adresa noastra de email: : [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ