Anunţul trist făcut de Catalin Maruță în urmă cu puțin timp! Fanii au început să plângă

| 14 iun, 08:53

Fiica compozitorului Marius Ţeicu are nevoie urgentă de sânge, iar mai multe vedete s-au mobilizat pe reţelele de socializare pentru a-i distribui mesajul. Patricia Ţeicu suferă de o boală incurabilă, dar nu a vrut să facă public acest lucru până când n-a avut nevoie de ajutor din partea oamenilor simplii! Cei care vor să o ajute cu sânge A2 Rh pozitiv sunt aşteptaţi la centrul de transfuzii din apropierea Pieţei Victoria din Capitală.

Catalin Maruta a postat un mesaj pe Facebook in urma cu putin timp: "Marius Teicu si fiica sa au nevoie de ajutorul nostru! Pentru ca se lupta cu o problema grava de sanatate, Patricia, fata lui, are nevoie de sange A2 (RH pozitiv) pentru transfuzii. Cei care doresc să o ajute, o pot face donând sânge la Centrul de Transfuzii Central (strada Doctor Felix) menţionând „Pentru Rădulescu Patricia Rodica, internată la Fundeni, Secţia de Transplant Medular.

Citește mai departe AICI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ