UNPR i-a transmis lui Dacian Cioloş că va avea susţinerea parlamentarilor Uniunii

| 11 noi, 17:52

Uniunea Națională pentru Progresul României va susține în Parlament premierul desemnat și Cabinetul propus de acesta.

"UNPR și-a reafirmat susținerea pentru președintele României pe toate proiectele din domeniul securității naționale. Gabriel Oprea a subliniat faptul că România are nevoie de stabilitate, iar UNPR a înțeles care sunt așteptările românilor. Uniunea Națională pentru Progresul României va susține în Parlament premierul desemnat și Cabinetul propus de acesta", se arată într-un comunicat al UNPR, citat de Agerpres, după întâlnirea pe care liderii progresiști au avut-o cu premierul desemnat Dacian Cioloș pe tema formării noului Guvern.

Sursa citată precizează că Gabriel Oprea l-a asigurat pe premierul desemnat Dacian Cioloș că UNPR va sprijini noul Executiv atât la votul de învestitură, cât și pentru promovarea în Parlament a proiectelor guvernamentale importante pentru România.

La întâlnirea cu premierul desemnat au participat, alături de președintele UNPR Gabriel Oprea, secretarul general Neculai Onțanu, secretarul general adjunct Ion Toma și vicepreședinții Valeriu Steriu și Eugen Nicolicea.

Potrivit comunicatului, "UNPR este un partid consecvent, parte a Alianței de Centru-Stânga, care va milita întotdeauna pentru stabilitate și progres".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 noi, 12:21
adi
Ba Gabriel Oprea -te-ai babit si la propriu si la figurat ....UNPR tau a luat locul UDMR-ului de "curvulita politica" de cind (UDMR )nu mai prinde un loc in guvern........deh trebuia sa joace cineva si rolul asta .Esti lamentabil :vorbesti vorbe...ambigu ,neprofesionist crezind ca prosteti "prostimea"..te inseli.Ciolos are "programul "deja stabilit de altii ,doar trebuie sa gasesca "desteptii" care sa semneze alaturi de el proiectele dirijate de altii din afara...Acum faci parte din "schema" ,pretul il cunostem " tu vs detramarea coalitiei"Esti mic ba ,esti chiar pitic,un pitic politic , mai mic chiar decit basinescu....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ