Apel: ”Dragnea, să nu dai gazele din Marea Neagră de pomană, ca să scapi de pușcărie”

| 04 iul, 16:34

„Dragnea, să nu îndrăzneşti să dai gazele din Marea Neagră de pomană, ca să scapi de pușcărie!” Este îndemnul celor de la România Curată, care au făcut un apel la politicienii aflați în fruntea partidelor.

Dragnea, Orban, Tăriceanu, Băsescu se află printre politicienii care sunt rugați să nu vândă țara pentru libertatea lor. Liderilor din Parlament li se cere să găsească soluția echitabilă pentru taxarea exploatării gazelor, astfel încât să aibă de câștigat și statul român și investitorii.

„Stimate domnule Liviu Dragnea, după cum arată proaspetele modificări ale codurilor penale în Parlament, colegii încearcă să vă facă scăpat din nou. Aveţi şansa să vă bucuraţi de investiţiile inspirate din Brazilia, de ospitalitatea domnului Mazăre în Madagascar sau chiar de bunăvoinţa colegială a doamnei Udrea în Costa Rica.

Ar fi păcat însă să mai irosiţi 10 miliarde de euro din banii noştri. Sunt câte 500 de euro de fiecare român – mai mult oricum decât noul prag pentru abuzul în serviciu. Decât abuzator a 20 de milioane de oameni, fiecare în parte, parcă tot sună mai bine statutul de refugiat politic, martir al luptei cu statul paralel.”

„Stimate domnule Ludovic Orban, la ce bun să mimaţi împotrivirea la tot felul de lucruri mai puţin importante dacă, atunci când vine vorba de cea mai mare miză financiară din istoria Parlamentului României, sunteţi nimic mai mult decât aripa dreaptă a PSD.”

„Stimate domnule Călin Popescu-Tăriceanu, aţi privit poate cu furie cum, cu puţin înainte ca dvs. să vă preluaţi mandatul de prim-ministru, Petrom a fost cedat împreună cu redevenţe fixate la o valoare de 20 de dolari pe baril, după ce au zis „experţii” că oricum nu se mai scumpeşte. Dar, de bine de rău aţi lăsat ţara într-o stare mai bună decât cea în care aţi găsit-o. Ar fi păcat să stricaţi totul la loc!”

Domnule preşedinte, fiţi pe pace, nu mai aveţi nici o datorie faţă de „Licurici”. Dar încă o mai puteţi achita pe cea faţă de istorie – uriaşă: vreo 10 miliarde de euro.”, a fost mesajul scris pentru Traian Băsescu.

„Stimaţi domni Dan Barna şi Kelemen Hunor, Nu ştiu de ce senatorii dvs. s-au abţinut la votul legii offshore în loc să-l respingă. Abţinerea nu este însă de ajuns – cum să ridici din umeri în faţa banilor cu care ţara ta poate construi 1000 de kilometri de autostradă?”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ