Apple a interzis o aplicaţie pentru că e prea periculoasă pentru integritatea telefonului

| 07 aug, 2013

Cât de sus poţi să-ţi arunci telefonul? O aplicaţie care promite să stârnească multe competiţii locale şi chiar globale. Apple a interzis-o pentru că, din motive evidente, ar pune în pericol telefoanele. Pe Google Play e disponibilă.

Send Me To Heaven e o aplicaţie app pentru smartphone-uri care se vrea un „joc sportiv “ care cere utilizatorilor să-şi arunce telefonul cât pot de sus. Aplicaţia foloseşte senzorii telefonului pentru a înregistra „ altitudinea” la care a ajuns aparatul. Ideea e să-ţi baţi propriul record, informează ECONOMICA.net.

Apple App Store a interzis aplicaţia pentru că „încuraja un comportament care ar putea duce la deteriorarea telefonului”. Cei de la Google nu au încă nici o problemă cu ea, aceasta fiind disponibilă în continuare pe Google Play.

Creatorii jocului, Carrot Pop, încurajează utilizatorii să-şi pornească GPS-ul în momentul în care pornesc aplicaţia, pentru că ulterior se vor face competiţii regionale şi chiar globale şi de aceea ar fi bine să-ţi înregistrezi rezultatele.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ