Apple a vândut nouă milioane de telefoane iPhone în trei zile

| 23 sep, 2013

Grupul american Apple a anunţat luni că a vândut nouă milioane de exemplare din noile modele iPhone 5s şi iPhone 5c, în primele trei zile de la lansarea pe piaţă a acestor telefoane, un rezultat peste aşteptări, transmite AFP.

Apple adaugă că cererea pentru iPhone 5S a depăşit oferta disponibilă iniţial astfel că multe din comenzile făcute online urmează să fie livrate în săptămânile următoare.

'Este cea mai bună lansare a unui iPhone pe care am avut-o până acum, peste nouă milioane de unităţi vândute, un nou record în ceea ce priveşte vânzările din primul weekend', a declarat directorul Apple, Tim Cook. Potrivit acestuia, cererea pentru noile telefoane iPhone a fost una 'incredibilă'.

De asemenea, cifrele anunţate de Apple sunt superioare estimările analiştilor, care mizau în medie pe aproximativ şase milioane de unităţi vândute în primul weekend.

Comparativ, la lansarea precedentului model, iPhone 5 au fost vândute doar cinci milioane de exemplare în primele trei zile însă acel model nu fost lansat simultan şi pe piaţa chineză, cum este cazul pentru iPhone 5s şi iPhone 5c.

Noile iPhone 5s şi 5c, versiuni îmbunătăţite şi colorate ale iPhone 5 sunt disponibile în prezent doar în SUA, Australia, Canada, China, Franţa, Germania, Hong Kong, Japonia, Puerto Rico, Singapore şi Marea Britanie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ