Apple are o surpriză pentru toți cei care folosesc iPhone, dar abia din toamnă

| 18 iul, 21:48

Apple, la mijlocul anului, a anunțat că lucrează la un nou sistem de operare. Se numește iOS 13 și e plin de funcții noi. Una dintre ele se dovedește însă mult mai importantă decât pare la prima vedere. Partea cea mai bună e că și telefoanele mai vechi vor trece la noul iOS și se vor bucura de această opțiune.

În trecut, ca să protejeze performanța bateriei, Apple a obișnuit să-ți taie din performanța telefonului. Totul s-a terminat cu un scandal de proporții. Recent, Apple a anunțat că a gândit lucrurile un pic diferit.

Face o schimbare în iOS 13 ca bateria să țină mai mult. Scopul e și ca durata de viață să fie extinsă. În prezent, după cam un an, un telefon nu mai e așa performant.

Noua opțiune ajută la încetinirea ritmului de îmbătrânire a bateriei, prin reducerea timpului pe care iPhone-ul îl petrece încărcat până la 100%. iPhone-ul va învăța din rutina zilnică de câtă energie ai nevoie, pentru a-l încărca dincolo de 80% doar când ai nevoie de asta.

Apple vrea ca telefonul tău să nu mai fie încărcat până la 100% de fiecare dată, dacă ajungi în fiecare seară cu 30% la baterie acasă și oricum te-ai obișnuit să-l pui seara la încărcat. Prin acest sistem, deoarece acumulatorul nu va mai supus unor cicluri complete de încărcare/descărcare, ar trebui să-și păstreze capacitatea maximă de funcționare pentru mai mult timp.

Tag-uri: Apple, iOS, ios 13, iphone
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ