Aproape de tragedie! Un tramvai a deraiat și a ajuns pe șosea

| 04 ian, 22:50

Un tramvai a deraiat și a fost la un pas de o tragedie, în București! Garnitura a sărit de pe șine în cartierul Titan și a pătruns pe partea carosabilă, pe unde circulau mașini. Doar o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit.

În tramvai se aflau zeci de călători, care au tras o sperietură zdravănă. La fel și șoferii, care s-au pomenit cu tramvaiul pe șosea. Incidentul s-a petrecut pe Bulevardul Chișinău, la intersecția cu Bulevardul Nicolae Grigorescu.

Potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere Bucureşti, incidentul a avut loc, vineri dimineaţă, pe Aleea Diham din Capitală. Conform primelor informaţii, un tramvai a deraiat pe linia Constantin Brâncuşi. Ulterior, tramvaiele din acea zonă au fost blocate. Vagonul a fost repus pe şine, iar traficul a revenit la normal.

Incidentul s-a produs la intersectia bulevardului Chisinau cu bulevardul Basarabia, anunta RATB pe Twitter, in cartierul Pantelimon din Sectorul 2.

Din cauza incidentului, mai multe tramvaie ale liniilor 14, 36, 46 au ramas blocate pe sine.

La fata locului au fost trimise mijloace de interventie ale RATB.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ