Are MILIARDE dar poartă acelaşi tricou în FIECARE zi! Mark Zuckerberg dă explicaţia

| 23 sep, 15:39

Are miliarde în conturi, dar acest lucru nu îl face pe Mark Zuckerberg să devină un icon-fashion. Dimpotrivă, fie că merge la job, fie că este cu prietenii sau la o plimbare romantică cu soţia, CEO-ul Facebook-ului poartă acelaşi model de tricou, unul gri, simplu.

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a declarat că poartă acelaşi gen de tricou gri în fiecare zi pentru că vrea să îşi simplifice viaţa şi să nu îşi risipească energia “pe lucruri stupide şi frivole”, precum alegerea hainelor cu care se îmbracă. “Chiar vreau să îmi simplific viața, așa că trebuie să iau cât mai puține decizii în legătură cu orice, exceptând modul în care pot să fiu în cea mai mare măsură util acestei comunități”, a declarat Zuckerberg, adăugând că deține numeroase tricouri gri asemănătoare, scrie unica.ro.

Declarațiile au fost făcute în contextul în care Mark Zuckerberg, cofondator şi director executiv al Facebook, a participat vineri la prima sa sesiune de întrebări și răspunsuri, în cadrul căreia a abordat numeroase subiecte.

Mai mult, Zuckerberg nu este prima personalitate din domeniul tehnologic care și-a creat propria uniformă. Co-fondatorul firmei Apple Computer, Steve Jobs purta mereu bluză neagră pe g Issey Miyake și blugi din comoditate și confort zilnic.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ