Arheologii au făcut o descoperire INCREDIBILĂ care contrazice Biblia

| 06 feb, 2014

Arheologii din Israel au făcut o descoperire care, susţin ei, contrazice textele biblice.

În Biblie apar multe menţionări ale personajelor care merg pe cămile prin deşert. Printre ei se numără Avraam, Iacov şi Iosif, eroii Vechiului Testament.

Acest lucru ar fi fost imposibil, cred arheologii din Israel, pentru că aici aceste animale au fost domesticite abia în secolul al IX-lea î.e.n., adică mult după evenimentele menţionate în textele biblice, scrie Daily Mail.

Asta înseamnă că Biblia nu poate fi considerată un document istoric, ci este probabil o compilaţie de texte redactate cu mult după întâmplările descrise în ele, declară Erez Ben-Yosef, de la Universitatea din Tel Aviv.

Echipa lui de arheologi a găsit cele mai vechi oase de cămilă din Israel, care datează din secolul al IX-lea î.e.n. Prin comparaţie, personajele biblice Avraam şi Iacov ar fi trăit între anii 2.000-1.500 î.e.n.

Mai multe pe Descopera.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 mar, 2014
bughy
pentru ala cre crede ca ne platesc jidanii
daca exista de ce nu se arata? sau tu lai vazut pe dumnezeu si nu vrei sa ne spui...........?
22 mar, 2014
O parere
Platesc bine jidanii?????
Astea sunt glume de jidani. Au descoperit ca nu a existat camile in desert. Cred ca nici Hristos nu a existat.... nu? .......... sau de fapt a existat dar era asa, un tamplar , care s-a lasat de meserie si s-a apucat sa predice ca sa-i pacaleasca pe evrei ca el este Dumneazeu. Sunt o gramada de articole care mint cu nerusinare si se vede de la o posta ca sunt comandate si platite. Nu va este teama???? Ar trebui!!!! V-ati intrebat : DACA EXISTA???
18 mar, 2014
mihai
camila lipsa
ce gluma proasta. in egiptul antic sunt daltutuite in piatra toate animalele si pasarile, printre care si camila. reprezentarile au mii de ani inainte de Hristos. deci daca camila exista in egipt...sor ry inseamna ca exista si in pen insula SInai si in tara sfanta care sunt l a o aruncatura de batz , egiptenii faceau comertz cu evreii si cu alte popoare....
15 feb, 2014
Camelbag
Arheologii spun lucruri traznite
Ce gluma... cum n-au gasit nici sarme, rezulta ca atunci oamenii aveau wireless...

Anulam manuscrise si alte multe descoperiri arheologice pentru ca nu au gasit ei oase de camila de acum mai multe mii de ani. Poate n-au aflat ca oasele de camila sunt biodegradabile. Si daca n-au gasit ei ceva nu inseamna ca nu a existat.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ