Arhiepiscopul Tomisului, audiat la Direcţia Naţională Anticorupţie

| 12 iul, 11:57

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a ajuns marţi dimineaţă la DNA, unde va fi audiat în dosarul cărţilor scrise de Gigi Becali în închisoare. ÎPS Teodosie este cel care a coordonat o carte scrisă de George Becali în detenție, cu titlul "Muntele Athos. Patria Ortodoxiei".

În același dosar, procurorii l-au audiat luni pe Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza, care a coordonat și el o lucrare a lui Becali, intitulată "Iubirea Milostivă și Mântuitoare". Pe 12 ianuarie, procurorii DNA au deschis un dosar în legătură cu lucrările scrise de deținuți, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de favorizarea făptuitorului, în modalitatea ajutorului dat unor persoane condamnate pentru infracțiuni de corupție, în scopul de a îngreuna executarea pedepselor aplicate de instanțele de judecată. Potrivit DNA, fapta ar fi fost săvârșită de mai multe persoane care au acționat concertat în scopul de a crea aparența că sunt îndeplinite condițiile legale pentru ca persoanele condamnate să fie liberate condiționat.

Tag-uri: DNA, gigi becali, Teodosie
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ