Armata şi Jandarmeria trimise în zona A1 unde este blocaj rutier, pentru a acorda sprijin

| 25 ian, 2014

Două autospeciale ale Armatei cu militari, dar şi efective de jandarmi din Dâmboviţa au plecat, sâmbătă, în zona A1, unde o ambulanţă a fost prinsă într-un blocaj rutier şi nu poate transporta şase răniţi la spital, a declarat, pentru AGERPRES, comandantul Garnizoanei Târgovişte, colonel Nicolae Antonie.

''Am trimis două autospeciale DAC 665T cu câte 10 militari cu pături cu ceaiuri, echipaţi pentru a sprijini, dacă e cazul, la deszăpezirea oamenilor şi maşinilor care sunt în zona respectivă. Acum cinci minute am aflat că ar fi şi o ambulanţă cu şase pacienţi'', a precizat comandantul Garnizoanei Târgovişte, colonel Nicolae Antonie.

Acesta a spus că se va interveni şi la deblocarea ambulanţei, eventual să fie luaţi pacienţii şi transportaţi la cel mai apropiat spital. 

''Avem o ambulanţă care a intervenit la un accident pe Autostrada 1, la kilometrul 52, are şase pacienţi cu leziuni minore. Toţi vor fi transportaţi la Spitalul Găeşti. Sunt alte maşini care nu permit deplasarea ambulanţei, ambulanţa nu este înzăpezită, are carburant suficient. Pacienţii sunt în stare bună, unul singur are ceva probleme mai accentuate faţă de ceilalţi, dar nu grav. Sunt blocaţi de aproximativ o oră. Da, în ajutor au plecat cei de la Armată şi Jandarmerie'', a declarat, pentru AGERPRES, directorul tehnic al Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa, Ciprian Oprescu.

Tag-uri: armata, Jandarmeria
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ