Arme ilegale, aduse din Turcia - zeci de percheziţii în Bucureşti şi şapte judeţe

| 05 iun, 2014

Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, in Bucuresti si inca sapte judete. Sunt vizate persoane banuite detinere ilegala de arme supuse autorizarii.

Totodata, sunt controlati si 12 detinatori de arme pentru verificarea respectarii regimului armelor si munitiilor, se arata intr-un comunicat de presa al Directiei Arme, Explozivi si Substante Periculoase - I.G.P.R. Astfel, politistii efectueaza 26 de perchezitii, in Constanta, Caras Severin, Gorj, Ilfov, Mehedinti, Prahova si Teleorman, dar si in Bucuresti.

Perchezitiile se desfasoara la locuintele si autovehiculele unor persoane banuite de detinere ilegala de arme neletale supuse autorizarii, ce ar fi fost achizitionate din Bulgaria.

Din cercetarile efectuate pana in prezent de politistii romani si bulgari, au rezultat indicii ca, in ultimul an, 116 persoane, de cetatenie romana ar fi procurat si introdus in tara arme supuse autorizarii, fabricate in Turcia si comercializate de operatori economici din Bulgaria, se mai arata in comunicat.

In plus, politistii efectueaza si controale pentru verificarea respectarii regimului armelor si munitiilor la 12 detinatori de arme, de pe raza judetelor Prahova, Caras-Severin, Mehedinti si Gorj.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ