Percheziţii la zeci de clinici medicale private suspectate de evaziune şi spălare de bani

| 04 iul, 2014

Zeci de perchiziţii au loc la clinici private şi acasă la medici din Capitală şi din şase judeţe. Este cercetată o afacere ilegală de aproape 70 de milioane de euro.

Anchetatorii au descins la 76 de adrese, pentru a pune în executare tot atâtea mandate de aducere, dintre care 13 în Bucureşti şi restul în judeţele Ilfov, Prahova, Dâmboviţa, Teleorman, Giugiu şi Ialomiţa, potrivit RomâniaTv.net.

Ancheta în acest caz vizează infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani. Persoanele vizate sunt suspectate că ar fi înregistrat în contabiliate cheltuieli fictive, prin intermediul unor firme fantomă şi ar fi încasat din rambursări ilegale de TVA 68 de milioane de euro.

Acţiunea este susţinută de Direcţia Generală Antifraudă şi a fost făcută cu sprijinul informativ al Serviciului Român de Informaţii.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ