ARSENIE BOCA, într-o fotografie UNICĂ în perioada interbelică

| 06 aug, 15:22

O fotografie inedită, realizată în perioada interbelică și care îl are în prim-plan pe Mitropolitul Transilvaniei din acea vreme, Nicolae Bălan, ne înfățișează inclusiv pe părintele Arsenie Boca, unul dintre cei mai mari duhovnici români, considerat "Sfântul Ardealului".

Fototeca Ortodoxiei Românești a lansat o colecție de fotografii cu Mitropolitul Nicolae Bălan în diferite ipostaze, relatează a1.ro. Inedit este faptul că, într-una dintre imagini, în plan îndepărtat, apare și ierodiaconul Arsenie Boca, în partea din dreapta a fotografiei, în spatele unei femei.

Imaginea unică a fost realizată la o solemnitate religioasă.

Mitropolitul Transilvaniei Nicolae Bălan s-a născut în 1882 și a încetat din viață la 6 august 1955. A fost membru de onoare al Academiei Române din anul 1920.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 oct, 09:56
Ioan
Oportunitate foarte serioasa de castig acasa! Simplu, comod, convenabil, adica exact ceea ce cauti. Acum este timpul sa uiti alte oferte neserioase si sa incepi sa castigi imediat bani! Nu recrutezi oameni, ci doar desfasori o activitate interesanta si de viitor. Cere mai multe detalii la adresa de email: [email protected]
17 sep, 11:20
Mucanu Aurel
Arsenie Boca
Dupa ce se demonstreaza ca tara toata este alaturi de Arsenie Boca(foarte charismatic, cu mult peste charisma lui Zelea Codreanu), ni se va servi si legatura cu Miscarea Legionara a acestuia precum si vreo fotografie cu Arsenie Boca si Corneliu Zelea Codreanu (sau Horia Sima) similara cu cea a maresalului Antonescu alaturi de Horia Sima. Si asa cum Antonescu este asimilat legionarilor si deci clasificat drept o criminala bestie rasista antisemita de razboi, pentru ca poporul roman il cunoaste, stimeaza si simpatizeaza cu Arsenie Boca, astfel poporul roman implicit ar simpatiza si cu legionarii care se zice ca sunt tot asa niste criminali rasisti, sovini si xenofobi antisemiti, deci in concluzie tot poporul roman este rasist, sovin si antisemit si asfel se justifica holocaustul de care sunt acuzati romanii. Si daca ma gandesc bine, logic ar fi ca astfel neamul romanesc sa dispara de pe scena istoriei cum au disparut si getii, dacii si traci si aceste teritorii care acum se zice ca sunt stapanite de romani sa fie date romilor ca tot n-au tara lor cum au alte popoare. De aceea nu va fie frica invazia musulmanilor pica.
06 aug, 20:08
LUNgu Cristina
OFERTA
CUM SA CASTIGI BANI ACASA! Avem pregatita o metoda excelenta prin care cu siguranta puteti sa va rotunjiti veniturile, fara batai de cap, fara sa recrutati oameni in retele, fara sefi, fara stres. Totul este verificat si extrem de serios. Trebuie acum doar sa solicitati mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ