BOMBĂ! Artişti care ar putea ajunge în faţa procurorilor din cauza ELENEI UDREA

| 19 feb, 09:18

Marius Moga, cel care a compus imnul turismului românesc în 2009 şi a primit 10.000 de euro de la Udrea, este unul dintre artiştii care ar putea ajunge în faţa procurorilor.

Marius Moga a compus imnul turismului românesc în 2009, la cererea Elenei Udrea, pe atunci ministru al Turismului. Pentru asta a primit 10.000 euro, aşa cum anunţa directorul de comunicare din minister de la acea vreme, Ştefan Lungu, omul Elenei Udrea.

Acum, Moga ar putea fi chemat să dea explicaţii în faţa procurorilor.

Loredana, Smiley, Felicia Filip sau Aurelian Temişan, cei care au interpretat piesa, ar putea fi chemaţi şi ei la DNA, pentru că procurorii investighează acum fiecare investiţie a fostului ministru.

Lansarea piesei a fost organizată cu mare fast pe plaja Castel din Mamaia, acolo au venit preşedintele Traian Băsescu şi soţia lui, Elena Băsescu, dar şi Monica Iacob Ridzi şi Roberta Anastase.

Citeşte şi: VESTE-ŞOC despre averea Elenei Udrea, ce anunţ a făcut DNA

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ