UPDATE: Percheziții la Consiliul Județean Constanța. Nicuşor Constantinescu vizat de anchetă

| 19 feb, 10:28

Procurori DNA efectuează 19 percheziții, joi dimineață, în București și 3 județe, privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție, infracțiuni electorale și infracțiuni de serviciu, comise în perioada 2009-2013.

UPDATE : Potrivit unor surse judiciare, au loc percheziţii la sediul Consiliului Judeţean Constanţa, precum şi la hoteluri din Constanţa. Sunt vizate plăţi ilegale din bugetul public. Percheziţii au loc la birourile Fundaţiei Fantasio şi la mai multe firme. Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, este vizat de ancheta procurorilor.

Sunt efectuate percheziții domiciliare în 19 locații situate în municipiul București și în județele: Constanța, Prahova și Sibiu, din care una la sediul Consiliul Județean Constanța, iar restul sediile unor societăți comerciale și fundații.

“Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Constanta efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, asimilate celor de coruptie, infractiuni electorale si infractiuni de serviciu, comise in perioada 2009-2013.

In cursul zilei de 19 februarie 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 19 locatii situate in municipiul Bucuresti si in judetele: Constanta, Prahova si Sibiu, din care una este sediul unei institutii publice, iar restul sediile unor societati comerciale si fundatii.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate in prezenta cauza, precizam ca, atunci cand imprejurarile vor permite, vom fi in masura sa oferim detalii suplimentare”, se arata in comunicatul procurorilor DNA.

Citeşte şi: Percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Bacău într-un caz internaţional de spălare de bani

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ