Decizia RADICALĂ luată de Poliţia Capitalei la Arestul Central după plecarea lui UDREA

| 19 feb, 14:32

Poliţia Capitalei a hotărât renovarea punctului de acces al Arestului Central, care va fi văruit şi unde va fi schimbat mobilierul, aceste lucrări fiind anunţate pentru perioada următoare.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au precizat că "pe parcursul anului 2014 a fost analizată, în mai multe etape, situaţia Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă 1, programându-se lucrări de reabilitare şi igienizare a acestui spaţiu".

Sursa citată a precizat că în perioada următoare vor avea loc lucrări de igienizare în zona de acces, spaţiul destinat vizitatorilor, precum şi în camerele în care se asigură dreptul la grefă, urmând să fie adusă şi mobilă nouă.

Renovarea va fi realizată cu angajaţi ai Poliţiei Capitalei şi nu se va apela la serviciile unei societăţi private, a mai precizat sursa citată.

Elena Udrea, aflată în Arestul Central al Poliţiei Capitalei din 10 februarie până marţi seară, a solicitat, conducerii Arestului să-i permită ca, pe banii ei, să văruiască celula în care a fost închisă, să vopsească gratiile şi caloriferele, să schimbe mobilierul şi să tapeteze pereţii, potrivit unor surse din Poliţie.

Citeşte şi: EXCLUSIV! UDREA a încălcat regulile arestului la domiciliu. Ce spun avocaţii despre SMS-ul trimis în direct lui Ion Cristoiu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ