ASTĂZI se redeschide Parcul Drumul Taberei, după doi ani de lucrări

| 29 mai, 13:17

Parcul Drumul Taberei va fi redeschis vineri, la orele 17. Primăria Sectorului 6 a făcut anunțul în urmă cu puțin timp, după ce, la începutul săptămânii, anunțase că va fi deschis sâmbătă. Un protest privind întârzierea deschiderii parcului fusese programat mâine dimineață, iar Primăria s-a grăbit să devanseze manifestația.

"Parcul va fi deschis incepand de astazi, la ora 17:00. Invităm membrii comunității Sectorului 6 și bucureștenii la redeschiderea Parcului Drumul Taberei, cel mai tânăr, modern și sigur parc din Capitală.", a anunțat vineri Primăria Sectorului 6, pe evenimentul de pe Facebook creat în acest sens.

Lucrările la Parcul Drumul Taberei au fost finalizate, mai puțin cele la serele exotice, care ar urma să fie gata la sfârșitul anului.

"Lucrările la sere sunt încă în curs. Noi suntem în termene, eu am contract de finanțare a lucrărilor până la sfârșitul acestui an. Mi-este greu să spun, atâta timp cât noi încă avem în derulare o procedură de achiziție publică care concură în mod direct la finalizarea lucrărilor, este vorba despre instalațiile de climatizare la Complexul de sere exotice", declara în luna martie managerul de proiect Sorin Dina, în cadrul unei vizite de presă.

Lucrările de modernizare a parcului Drumul Taberei au început în primăvara anului 2013. Atunci autoritățile promiteau redeschiderea parcului după aproape un an, adică în vara anului 2014, însă lucrările s-au prelungit până în prezent.

Valoarea totală a investiţiei în reamenajarea parcului Drumul Taberei se ridică la aproximativ 18 milioane de euro, banii fiind asiguraţi, în cea mai mare parte, din fonduri europene şi o cotă parte contribuţia administraţiei locale.

Mai multe, pe b365.ro

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ