ATAC ARMAT în Capitală. Un bărbat a fost împuşcat la ieşirea de la birou, în zona Băneasa

| 22 noi, 2013

Un bărbat a fost împuşcat, vineri seară, în faţa unei clădiri de birouri de pe Bulevardul Aerogării. Rănit, acesta a reuşit să ajungă la o benzinărie din apropiere, unde angajaţii au chemat o ambulanţă. Atacul armat a avut loc în cartierul Băneasa, în zona hotelului Phoenicia, informează România TV.

Potrivit unor surse din poliţie, incidentul a avut loc drept urmare a unui conflict spontan între doi bărbaţi. Se pare că agresorul a folosit o armă cu glonţ.

O ambulanţă SMURD a ajuns la faţa locului şi a încercat să stabilizeze victima, înainte ca aceasta să fie transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Potrivit coordonatorului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, bărbatul are o plagă împuşcată la nivelul coapsei drepte, una abdominală stânga şi una toracică, tot pe partea stângă. Medicul nu a exclus necesitatea unei intervenţii chirurgicale. "Este stabil, însă, pentru că are o plagă abdominală, aceasta trebuie investigată şi se va stabili dacă este nevoie de o intervenţie chirurgicală", a mai spus Opriţa.

Poliţiştii cercetează împrejurările în care a fost împuşcat bărbatul, fiind audiaţi martori şi urmând să fie vizionate imagini ce au putut fi înregistrate de camerele de supraveghere din zonă.

Bărbatul rănit lucra într-o clădire de birouri şi a venit singur la benzinărie pentru a cere ajutor.

"Pe bulevardul Aerogării a fost găsită o victimă conştientă, cu o plagă împuşcată în coapsă, o plagă în abdoment şi una toracică. După primele îngrijiri, victima a fost transportată pentru investigaţii suplimentare", a declarat Bogdan Opriţa, coordonator SMURD Bucureşti, pentru România TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ