Atac armat la Mangalia. O persoană a decedat

| 19 aug, 14:30

Atac armat în Mangalia, unde doi bărbați au fost împușcați, unul dintre ei mortal. Din primele informații, victimele au fost atacate de o a treia persoană, cu care aveau un conflict mai vechi.

Din primele informații, cei doi, care ar fi participat, aseară, la un botez, ar fi avut un conflict mai vechi. După petrecere ar fi izbucnit scandalul. Deocamdată nu se știe, însă, cine a tras.

În jurul orei 13, un apel la 112 i-a alertat pe oamenii legii, care au mers de urgență acolo. Cei doi au ajuns la spitalul din Magalia, iar una dintre victime a fost dusă cu elicopterul SMURD în Constanța.

Polițiștii constănțeni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au găsit pe bărbatul, de 42 de ani, din Mangalia care ar fi tras către două persoane, ranindu-le. Este vorba despre doi bărbați, ambii de 44 de ani, unul rănit la nivelul membrului inferior, celălalt în abdomen. Victimele au fost transportate la spital, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Mangalia.

Tag-uri: mangalia
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ