Atac armat la o farmacie din Bucureşti

| 26 mai, 2013

Atacul a avut loc la o farmacie de pe Şoseaua Mihai Bravu, potrivit România TV. Atacatorul, cunoscut drept consumator de droguri, a fost prins de poliţişti.

Atacul armat a avut loc în această după-masă, la o farmacie situată pe Şoseaua Mihai Bravu, din Capitală. Potrivit România TV, un bărbat cu o cagulă pe faţă şi înarmat cu un pistol le-a ameninţat pe cele două vânzătoare aflate în unitate şi a sustras mai multe medicamente care, în diferite combinaţii, pot da halucinaţii.

Atacatorul a fost prins, el fiind cunoscut ca un fervent consumator de droguri. De asemenea, poliţiştii au stabilit că arma pe care bărbatul o avea asupra sa este un pistol marca Walther.

"Furia cu care a acţionat trădează faptul că omul acela nu avea drogurile obişnuite pentru a şi le administra. În acest caz, omnul este extrem de periculos", a spus psihologul Hanibal Dumitraşcu, la România TV, adăugând că, dacă accesul la droguri este atât de facil, "este firesc ca persoanele care eşuează şi nu reuşesc să se integreze în comunitate îşi găsesc refugiul în stupefiante".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ