Atac cu grenadă la Ambasada Statelor Unite din Muntenegru. Suspectul s-a sinucis

| 22 feb, 11:34

Un bărbat a aruncat un dispozitiv exploziv în incinta ambasadei americane din Podgorica înainte de a se sinucide, potrivit unor surse din cadrul poliţiei locale citate de Reuters.

Un bărbat a aruncat un dispozitiv exploziv în incinta ambasadei americane din Podgorica, capitala Muntenegrului, înainte de a se sinucide, a anunţat joi Departamentul de Stat al Statelor Unite, relatează site-ul publicaţiei The New York Times, citat de Mediafax.

Steve Goldstein, responsabil cu diplomaţia şi afacerile publice în cadrul Departamentului de Stat al SUA, a declarat pentru site-ul publicaţiei The New York Times că un bărbat neidentificat a aruncat un dispozitiv exploziv - cel mai probabil o grenadă - în curtea ambasadei din Podgorica, în jurul orei locale 00.30 (01.30, ora României).

Explozia ulterioară nu a rănit nicio persoană din cadrul ambasadei, care era închisă. Apoi, atacatorul s-a sinucis.

"Echipa de securitate a cercetat zona şi nu a găsit alte dispozitive explozive. Clădirea nu a fost avariată. Angajaţii ambasadei vor rămâne acasă în cursul zilei de joi, din motive de siguranţă", a spus Goldstein.

Departamentul de Stat al SUA nu are deocamdată informaţii despre motivul atacului, fiind luată în calcul varianta unui atentat sinucigaş.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ