ATAC DUR al lui CTP la adresa Elenei Udrea şi a lui Adriean Videanu. Ce a declarat jurnalistul

| 30 ian, 11:13

Cristian Tudor Popescu i-a atacat dur pe cei doi foşti colegi din partidul PDL, Elena Udrea şi Adriean Videanu. Jurnalistul a declarat că vestea reţinerii lui Adriean Videanu "l-a bucurat". În schimb, în cazul anchetării Elenei Udrea în dosarul Microsoft, CTP a afirmat că era firesc ca fosta preşedintă a PMP să ajungă la DNA pentru că se afla în "centru unei reţele de corupţie: la stânga, dna Bica, la dreapta, dl Cocoş”.

„Oare comit un păcat dacă spun că m-am bucurat? M-am bucurat să îl văd pe acest individ, a cărui imagine de pe plaja de la Monte Carlo, unde bătea o tablă revărsându-şi burţile, împreună cu alţi şmecheri de mari dimensiuni, şi după aceea explica, în momentul în care îl întrebau jurnaliştii în legătură cu castelul pe care l-a construit la Snagov şi spunea că şi-a făcut o casă ca tot omul (...) S-au umflat de milioane de euro privindu-ne pe toţi de sus, spunându-ne că sunt deştepţi, capitalişti... Uite că a venit vremea să vedem cum se făceau aceste milioane. Încerc vag un sentiment de bucurie”, a declarat  Cristian Tudor Popescu.

Citeşte şi: Dezvăluiri din CELULA lui ADRIEAN VIDEANU

În acest dosar, Adriean Videanu este acuzat de complicitate la abuz în serviciu. Preşedintele PDL a fost audiat la DNA şi se află în arest.

Citteşte şi: ELENA UDREA, despre dezvăluirile anunţate: ZIUA ABIA A ÎNCEPUT

În ceea ce priveşte anchetarea Elenei Udrea în dosarul Microsoft,  Cristian Tudor Popescu a declarat că era normal ca să ajungă şi ea la DNA. „Doamna Udrea nici nu a avut o carieră politică. Dna Udrea a fost pompată în politică de nişte indivizi: de către dnul Stolojan, dl Cocoş şi, bineînţeles, de marele ei mentor şi sfătuitor, dl Băsescu, care a protejat-o în peisajul politic, a favorizat-o din funcţia lui de şef al statului, timp de 10 ani. Cariera ei politică a fost cea din imaginea în care sărea cu paraşuta şi o ţinea instructorul în braţe - ea nu a sărit, de fapt, cu paraşuta. Aceasta este imaginea carierei politice a Elenei Udrea”, a declarat jurnalistul.

Potrivit lui Cristian Tudor Popescu, marea problemă a României în dosarele de corupţie, subliniată şi de ultimul raport MCV, este de fapt recuperarea prejudiciilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ