ATAC la primarul Rareş Mănescu: se strâng semnături pentru demiterea lui

| 04 iun, 16:32

O campanie pentru strângerea de semnături în vederea demiterii primarului Rareş Mănescu a început joi în sectorul 6 al Capitalei, a afirmat Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei "Din suflet, pentru suflet".

El a precizat că au fost amplasate corturi în şapte puncte de pe raza sectorului 6, unde cetăţenii pot veni să semneze.

Este vorba despre intersecţia str. Braşov cu 1 Mai, intersecţia str. Drumul Taberei cu str. Braşov, intersecţia şos. Virtuţii cu bd. Constructorilor, intersecţia bd. Iuliu Maniu cu şos. Virtuţii, bd. Iuliu Maniu - Piaţa Veteranilor, bd. Iuliu Maniu - Piaţa Gorjului şi Calea Crângaşi - Piaţa Crângaşi, transmite Agerpres.

"Trebuie să strângem 25% din numărul persoanelor din sector cu drept de vot, respectiv circa 92.000 de semnături. Eu cred că, în maxim o lună jumătate cât am aprobarea, le vom strânge pe toate fără probleme. Oamenii sunt nemulţumiţi că (primarul - n.r.) nu s-a ţinut de cuvânt şi nu a respectat programul din campanie. Mizeria din sector, gropile din asfalt, lipsa locurilor de parcare, parcurile, locurile de joacă lăsate în paragină sunt doar câteva motive de nemulţumire. A promis că reabilitează toate blocurile din sector şi nu a reabilitat nici măcar 2%. Mai mult, oamenii nu l-au văzut niciodată în sector, de câte ori l-au căutat a fost absent şi de la primărie", a susţinut Ştefan Florescu.

Iniţiatorul campaniei a spus că toate semnăturile care vor fi strânse vor fi transmise către Prefectura Capitalei, pentru ca prin ordin de prefect să se facă un referendum local, care să decidă în final demiterea sau nu a edilului.

"Foarte mulţi cetăţeni din sectorul 6 ni s-au adresat prin intermediul Fundaţiei "Din suflet, pentru suflet", solicitându-ne să declanşăm o campanie de strângere de semnături pentru demiterea primarului Mănescu. Sunt convins că va fi demis, pentru că lumea este foarte supărată", a menţionat Florescu.

Potrivit acestuia, Primăria Municipiului Bucureşti a autorizat campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului Rareş Mănescu încă din 1 iunie, aceasta urmând a se desfăşura până pe 15 iulie.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 iun, 17:09
MANEASCA BALBAITA SI CRACANATA
HOMOXEUALUL ASTA POMADAT CA CURVELE CU FELINAR
TEMBELUL ASTA DE PIONER SI UTECIST TAMPIT, A NENOROCIT CARTIERUL
MILITARI.MAI ALES, TROTOARELE DE LA PIETELE VETERANILOR SI GORJULUI.
PUSLAMAUA JEGOASA, DE PUTE A CACAT,A RIDICAT 50 DE COSMELII ,PE TOATE
TROTUARELE. OAMENII N-AU PE UNDE MERGE.SA-U CALCAT,SA-U INJURAT DIN
CAUZA MAFIOTULUI RUJAT PE BUZE.DIN SURSE,SCURSE DIN MUCII LUI ESTE FE
TITA PAMPALAULUI DE SALTEA RUPTA,PORCUL DE POTERAS,SA MA APUCI DE.
LA PUSCARIE MAMELUCULE SI DARAMA SANDRAMALELE.TOTI TI-AU DAT 3 MIL
DE EURO.BULANGIULE,LA JILAVA CU MATRACUCA DE NAVASTA TAMPA.HUO

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ