Atacantul Claudiu Keşeru, transportat la spital după ce s-a lovit la cap la meciul cu Ajaccio

| 29 oct, 2013

Atacantul Claudiu Keşeru a fost transportat la spital, după ce s-a lovit la cap în timpul meciului disputat de Bastia cu Ajaccio în Cupa Ligii Franţei, a anunţat site-ul oficial al grupării franceze.

"După ce s-a lovit la cap, atacantul român a fost nevoit să-şi părăsească la pauză colegii, fiind înlocuit cu Maoulida. După ce a primit îngrijiri de la medicul clubului, el a fost transportat la Centrul Medical din Martigues", scrie Bastia pe site-ul oficial.

Presa franceză: Keşeru a suferit pierderi de memorie şi rămâne în spital pe parcursul nopţii

Atacantul Claudiu Keşeru, care a fost transportat la spital la pauza meciului disputat de Bastia cu Ajaccio în Cupa Ligii Franţei, va fi supus mai multor teste după ce şi-a pierdut cunoştinţa şi a suferit pierderi de memorie, anunţă presa franceză.

"Claudiu s-a lovit la cap şi la pauză şi-a pierdut cunoştinţa", a declarat antrenorul Frédéric Hantz.

Potrivit presei franceze, jucătorul va rămâne în spital la Martigues pe parcusul acestei nopţi.

Bastia s-a impus în meciul cu Ajaccio, scor 1-0. La Ajaccio, Adrian Mutu nu a fost inclus în lot, în timp ce Ştefan Popescu a fost rezervă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ