Agresoarea de ieri din Piaţa Dorobanţi a folosit un spray lacrimogen şi nu un pistol

| 13 sep, 2013

Femeia care a rănit un şofer, joi, în Piaţa Dorobanţi din Bucureşti, după o altercaţie în trafic, a folosit un spray lacrimogen care i-a provocat bărbatului arsuri şi o hemoragie nazală, scrie b365.

Autoritățile care au intervenit de urgență au crezut, în primă instanţă, că agresoarea a folosit un pistol, precizând chiar că a fost vorba de o "plagă împușcată". Bărbatul avea sânge pe față pentru că în urma atacului i-a plesnit o venă.

Incidentul s-a produs după ce femeia şi bărbatul s-au şicanat în trafic. Şoferul ar fi coborât geamul maşinii sale şi i-ar fi adresat femeii cuvinte ofensatoare, aceasta reacţionând cu un spray lacrimogen cu două rezervoare. Substanţa pulverizată din spray i-a cauzat bărbatului o hemoragie nazală şi arsuri pe faţă, context în care soţia acestuia, aflată în maşină cu el, fiind convinsă iniţial că agresoarea a folosit un pistol, potrivit aceloraşi surse.

Femeia care l-a rănit pe şofer se numeşte, potrivit unor surse din Poliţie, Alexandra-Aiana Constantin, fostă cântăreaţă, cunoscută la începutul anilor 2000 din grupul pop TNT.

Agresoarea, audiată ieri la Secţia 1, este cercetată pentru port ilegal de armă albă, loviri şi alte violenţe, dar şi conducere fără permis, ea neavând dreptul să se afle volan. Femeia are 28 de ani şi a fost găsită de poliţişti, după incident, acasă.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ