Atanasiu (PNL): Guvernul Cioloş, creştere economică de două ori mai mare decât 'marele guvern Ponta'

| 17 noi, 17:14

Senatorul Teodor Atanasiu, prim-vicepreşedintele PNL, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Buzău, că după un an de guvernare, acest 'guvern zero' denumit astfel de PSD are o creştere economică de două ori mai mare decât 'marele guvern Ponta'.


"Acest guvern, care după unii a condus foarte prost, a fost de două ori mai bun decât guvernul Ponta. Dar cum poate fi caracterizat guvernul Ponta care a avut o creştere de două ori mai mică decât guvernul care nu a făcut nimic?", a întrebat retoric senatorul Atanasiu. 

Potrivit prim-vicepreşedintelui PNL, "marele guvern Ponta se poate lăuda cu marea revoluţie în finanţe, impozitarea bacşişului chelnerilor". 

"Guvernul Ponta a avut un ministru de finanţe, senatorul Eugen Teodorovici, care a preluat România cu 40 la sută economie gri şi a lăsat-o tot cu 40 la sută economie gri. Acest rezultat arată că nu s-a bătut deloc cu corupţia, iar salvarea găsită pentru finanţele româneşti datorită economiei gri la nivelul cel mai ridicat din Europa, marea revoluţie în finanţe a senatorului Teodorovici şi a guvernului Ponta, a fost impozitarea bacşişului chelnerilor", a susţinut senatorul PNL. 

Teodor Atanasiu a concluzionat că "orice partid care face anumite acuzaţii trebuie să pornească de la propriile realizări".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ