Atenție! Ce se întâmplă dacă mănânci prea multe FRUCTE

| 29 aug, 2014

Persoanele care vor să slăbească obişnuiesc să consume, brusc, foarte multe fructe, fără să renunţe la mâncarea grea care îngraşă.

Mai toate dietele includ multe fructe şi legume, însă cei care vor să dea jos rapid kilogramele în plus nu iau în calcul şi faptul că trebuie să-şi schimbe complet obiceiurile alimentare, nu doar să adauge mai multă "mâncare sănătoasă" pe lângă cea pe care o consumau deja. Nutriţioniştii avertizează că dacă nu renunţăm la prăjeli şi carne în exces, ne va fi foarte greu să slăbim.

De asemenea, ei spun că nu e deloc bine să cădem în extrema cealaltă şi să ne hrănim numai cu fructe, întrucât ficatul nostru va avea de suferit. "Este indicat să alegem alimente care au calorii puţine, că ne ajută să ne umplem stomacul şi să avem acea senzaţie de saţietate. Consumul de legume poate să fie mai ridicat, dar cel de fructe trebuie să nu depăşească două-trei porţii, pentru că ele conţin fructoză cam 12% şi aceasta are o acţiune negativă asupra ficatului", a declarat nutriţionistul Marie Vrânceanu, potrivit spynews.ro.

Tag-uri: dieta, fructe
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ