ATENŢIE! COD GALBEN de ceaţă pentru zona periferică a Capitalei, 23 de județe și pe A1, A2 și A3

| 22 ian, 08:49

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în această dimineaţă, mai multe atenționări nowcasting cod galben de ceață pentru București și 23 de județe, inclusiv autostrăzile A1, A2, A3, valabile în următoarele ore.

Potrivit meteorologilor, între orele 8,00 și 11,00, în zona periferică a municipiului București și pe arii extinse în județele Buzău, Brăila,Teleorman, Ilfov, Giurgiu, Călărași, Ialomița și în jumătatea de sud a județelor Argeș, Dâmbovița și Prahova, inclusiv A1, A2, A3, drumurile naționale și europene aferente, se va semnala ceață, care determină scăderea vizibilității, local, sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Tot până la ora 11,00, pe arii relativ extinse în județele Constanța și Tulcea, inclusiv A2 și drumurile naționale și europene aferente, va fi ceață și vizibilitate redusă. Fenomenul meteo se va semnala, până la ora 10,00, și în județul Harghita, inclusiv municipiul Miercurea Ciuc, precum și pe drumurile naționale și europene din zonă.

Potrivit ANM, până la ora 9,00, în județele Botoșani, Galați, Iași, Neamț și local în Suceava, Bacău ,Vaslui și Vrancea, zonele joase din județul Cluj, inclusiv municipiul Cluj-Napoca și în județul Vâlcea, inclusiv municipiul Râmnicu Vâlcea, se va manifesta ceață, asociată cu burniță și polei. Fenomenul va determina reducerea vizibilității în trafic pe drumurile naționale și europene din aceste zone și pe autostrada A3.

Citeşte şi: Prognoza METEO pe două săptămâni: vreme deosebit de caldă pentru această perioadă. Revin ploile!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ