Attila Korodi, aviz favorabil pentru funcţia de ministru al Mediului

| 04 mar, 2014

Ministrul desemnat al Mediului şi Schimbărilor Climatice, Attila Korodi, a primit, marţi, aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Korodi a fost votat favorabil de către 18 membri iar 9 voturi au fost împotrivă. În acelaşi timp, a fost consemnată o abţinere. 

Ministrul propus al Mediului a fost audiat de către membrii Comisiei pentru Mediu şi Echilibru Ecologic din Camera Deputaţilor (17 membri din 20), respectiv de către cei din Comisia pentru Administrare Publică, Organizarea Teritoriului şi Protecţia Mediului din Senat (9 membri din 11). 

Deputatul UDMR, Attila Korodi, în vârstă de 36 de ani, este nominalizat pentru a treia oară să preia portofoliul la Ministerul Mediului. El a mai deţinut această funcţie în 2007-2008 şi 11 aprilie-27 aprilie 2012. 

Attila Korodi s-a născut la 23 iunie 1977, în oraşul Miercurea Ciuc, unde a absolvit liceul Marton Aron (1995) şi apoi Universitatea Politehnică Bucureşti, specializarea Inginerie Economică în limba germană (1995 - 2001).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ