Au crezut că e invazie. "Au venit cu miile". Ce se vede în imagine

| 18 iun, 2014

 

Viralul momentului nu e nici cu pisici, nici cu catei, ci cu rate. Un thailandez a filmat o scena absolut uluitoare in care traficul de pe o sosea din tara sa e complet blocat de mii de rate.

 

Vi s-a intamplat, probabil, sa stati in coloana pe un drum judetean fiindca trebuie sa treaca o turma de vaci sau de oi, dar cu siguranta nu din cauza ratelor. Se pare insa ca in Thailanda un asemenea incident este destul de obisnuit.

Utilizatorul care a postat pe YouTube acest videoclip l-a botezat “Raul de rate” – si pe buna dreptate. In imagini se pot vedea mii de pasari care blocheaza complet o sosea din Thailanda si, in ciuda numarului lor impresionant, sunt manate doar de o femeie si un copil. Iar in urma lor vine un alt card, la fel de enorm, controlat de o singura persoana. “Rategeddon”, a descris utilizatorul aceste imagini, impresionat de disciplina pasarilor, care nu ies din coloana.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 ian, 19:49
edudgeLix
stromectol manufacturer
Bend your knees in towards your back, grabbing the front of your feet with your hands purchase ivermectin 3mg Hypersensitivity Vasculitis Leukocytoclastic

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ