Audierea lui Isărescu la Senat a început cu un atac: nu discutăm despre bonusul dvs. de pensionare

| 12 feb, 11:39

Șeful Comisiei Economice a Senatului, Daniel Cătălin Zamfir, a lansat un atac la adresa guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. Nu vom discuta despre bonusul de pensionare primit fără a fi pensionat și nici de afacerile cu vin, i-a spus senatorul.

El a promis să se mărginească la indicatori economici precum ROBOR, inflație. În deschiderea întâlnirii Isărescu a spus că se face o confuzie în societatea românească, anume că banca ar fi condusă doar de el și nu de un Consiliu de Administrație, cum se întâmplă de fapt. Discuțiile privesc încasarea de către guvernator a unei indemnizații de pensionare în 2015 acordată de banca centrală, din fondurile proprii. Indemnizația a fost acordată căci expirase mandatul guvernatorului la conducerea BNR și avea vârsta de pensionare. Zilele următoare mandatul lui a fost reînnoit, însă prima a fost păstrată.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ