AUDIO: Sandra Bullock, în lacrimi după ce un hoţ i-a intrat în casă: "M-am ascuns în dulap"

| 10 apr, 13:23

Sandra Bullock a trecut prin clipe de groază în urmă cu un an, după ce un bărbat a intrat în locuinţa sa. Procesul acestuia este în desfăşurare, iar în faţa instanţei a fost prezentată şi înregistrarea apelului de urgenţă pe care actriţa l-a efectuat.

Pe înregistrare se aude cum actriţa, cu o voce tremurândă, spune că un bărbat a intrat în locuinţa sa din Los Angeles.

"Cineva a intrat în casa mea! Mă ascund în dulap! M-am încuiat în dulap", spune Sandra Bullock, în apelul la numărul pentru situaţii de urgenţă din Statele Unite.

Starul de la Hollywood a stat în dulap, până la sosirea poliţiştilor. Ea s-a speriat îngrozitor atunci când a auzit bătăi în uşa camerei sale.

Citește și: Topul celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood

"Aud cum cineva bate la uşă", spune speriată laureata Premiilor Oscar. În spatele uşii se aflau însă ofiţerii de poliţie pe care vedeta îi chemase.

Bărbatul a fost arestat la scurt timp după incident, iar acum este acuzat de tentativă de furt şi spargere de locuinţă. Bărbatul, care susţine că este nevinovat, riscă până la 7 ani de închisoare. În plus, autorităţile au găsit în locuinţa lui numeroase arme, astfel că ar putea să petreacă ani grei în spatele gratiilor şi pentru acest lucru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ