AUDIO. Ultima convorbire între ADRIAN IOVAN şi turnul de control de la Sibiu

| 21 ian, 2014

ADRIAN IOVAN A MURIT. Un avion medical, în care se aflau şapte persoane, s-a prăbuşit în judeţul Cluj, într-o zonă accidentată. La manşă se afla renumitul pilot ADRIAN IOVAN, care era în stare destul de gravă. Pe lângă pilot şi copilot, în avion se mai aflau patru medici şi o asistentă, care se duceau să preleveze ficatul unui donator aflat în moarte cerebrală.

Aeronava a căzut în zona Pasului Ursoaia, unde primele echipe de intervenţie încă îi caută pe răniţi. ADRIAN IOVAN A MURIT.

Publika a intrat în posesia ultimei înregistrări audio purtate între pilotul Adrian Iovan şi turnul de control de la Sibiu, chiar înainte de catastrofa aviatică din Munţii Apuseni ce a avut loc aseară.

ADRIAN IOVAN. Potrivit înregistrării, ultimele persoane care l-au auzit în viaţă pe pilotul Adrian Iovan au fost controlorii de trafic aerian ai turnului de control din Sibiu. Aceştia i-au dat acordul pilotului de a traversa zona şi i-au furnizat informaţiile despre starea vremii. Din acestea, reiese ca vizibilitatea era redusa la aproximativ un kilometru din cauza ceţii dense.

Doi oameni au murit în urma accidentul aviatic produs, ieri, în România. Printre aceştia se numără şi pilotul avionului, Adrian Iovan, dar şi un medic rezident. Aeronava de mici dimensiuni care a aterizat forţat într-o zonă muntoasă din judeţul Cluj avea la bord şapte persoane. Toţi erau medici şi mergeau la Oradea pentru o intervenţie de prelevare de organe.

ADRIAN IOVAN avea 55 de ani şi avea o experienţă de peste 16.000 de ore de zbor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ