FOTO şocant: Adrian Iovan a fost prins între fiarele contorsionate ale avionului prăbuşit

| 21 ian, 2014

Adrian Iovan a murit la bordul avionului prăbuşit la Cluj. Echipele de intervenţie au ajuns  la locul tragediei abia după cinci ore de la producerea ei. Iovan a fost găsit între fiarele contorsionate ale aeronavei, la bordul acesteia.

Pilotul Adrian Iovan avea o experienţă de peste 16.000 de ore de zbor şi licenţele în termen de valabilitate, potrivit Ministerului Transporturilor.

Ultima dată când a avut o convorbire cu cei de la Romatsa, după ce a trecut de Sibiu, în zborul spre Oradea, Iovan a anunţat că va coborî la o altitudine de 2.100 de metri, mai mică decât cea normală, pentru că nu vedea nimic din cauza ceţii, notează citynews.ro.

"A coborât pentru a vedea spaţiul. În acel moment, s-a pierdut legătura cu el. De la început, s-a ştiut că sunt condiţii meteo nefavorabile, dar au plecat în această cursă umanitară. Şi faptul că a reuşit să coboare aeronava într-o zonă extrem de dificilă din punct de vedere al reliefului şi al condiţiilor meteorologice este un succes al pilotului", a declarat pentru mediafax.ro preşedintele Romatsa, Aleodor Frâncu.

Adrian Iovan și o studentă în anul V la Institutul de Medicină Militară din Bucureşti au murit în urma accidentului aviatic din județul Cluj

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ