Augustin Zegrean, declaraţii incredibile despre Toni Greblă. Ce s-a decis în cazul judecătorul CCR

| 03 feb, 18:32

Augustin Zegrean, preşedintele Curţii Constituţionale, a declarat că Toni Greblă poate fi suspendat de la CCR doar dacă este trimis în judecată. În plus, Augustin Zegrean a spus că decizia îi aparţine lui Greblă dacă îşi va da demisia sau nu.

" În cadrul CCR nu s-a schimbat nimic în situaţia lui (Toni Greblă ), pentru că legea e aceeaşi de săptămâna trecută şi de acum 23 de ani.  Faptul că s-a cerut încuviinţarea arestării nu schimbă situaţia. Numai în cazul în care va fi trimis în judecată el va fi suspendat din funcţia de judecător. Nu avem ce să facem noi, soluţia e până la urmă la dumnealui: dacă îşi dă demisia sau nu.", a declarat Augustin Zegrean.


Întrebat de jurnalişti dacă a vorbit cu Toni Greblă, preşedintele CCR a confirmat şi a spus că Greblă este uimit de acuzaţiile care i se aduc.

În plus, Augustin Zegrean a declarat că lucrurile nu s-au schimbat odată cu cererea de încuviinţare a arestării judecătorului, Toni Greblă:  "Nu ştiu dacă s-au schimbat multe lucruri de atunci. Deocamdată s-a cerut,  încă nu s-a dat încuviinţarea, nu l-au arestat... nu înseamnă că dacă au cerut încuviinţarea or să îl şi aresteze.", aspus preşedintele CCR.

În legătură cu demisialui Toni Greblă, preşedintele CCR a răspuns: "Dacă aş şti ce a făcut...dacă aş fi în situaţia lui aş putea să spun ce aş face... nu ştiu, nu sunt în situaţia lui şi sper să nu ajung."

Citeşte şi: DNA cere aviz pentru ARESTAREA lui Toni Greblă. Reacţia judecătorului CCR

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ